Hålogaland Element produserer bygningsmoduler, elementer og anleggsbrakker i beste kvalitet. Selskapet er en del av LNS-konsernet som består av 13 bedrifter og har ca. 750 ansatte. Omsetningen i 2019 for hele konsernet var 2,1 milliarder.

Vi søker tømrerlærlinger

Stilling

Lærling
Fagtype
Tømrer

Utlyst:

Søknadsfrist:

Tiltredelse:

13.04.2021
15.05.2021
Etter avtale

Er du interessert i lærlingplass hos Hålogaland Element? Vi er godkjent opplæringsbedrift og tar inn tømrerlærlinger i 2021.

Å være lærling hos oss
Vi i Hålogaland Element har det både humørfylt og spennende på jobb – hver eneste dag. Vi er interesserte i engasjerte og kunnskapstørste lærlinger som både ønsker å lære og å være en gode lagspillere for sine kolleger. Vi vet at bra arbeidsmiljø er nøkkelen for å trives på jobb og vi jobber gjennomgående med å tilrettelegge for dette.

Som tømrerlærling vil du jobbe ved vår modul- og elementfabrikk på Strandland i Andøy Kommune. Du blir en del av vårt arbeidslag og vil blant annet få opplæring i våre produksjonsmetoder. Vår lærlingansvarlig har hovedansvaret for deg som lærling og vil sørge for at du får tildelt oppgaver som er både interessante og utfordrende. Lønn er i henhold til avtaler for ditt fag.

Opplæringskontor
Hålogaland Element er tilknyttet Opplæringskontoret i Vesterålen. I løpet av læretiden vil opplæringskontoret følge deg opp og via opplæringsprogrammet blir du sikret variert praksis og innføringen i faget som læreplanen krever.

Spørsmål kan rettes til lærlingansvarlig Arnt Falch. Telefon 948 69 503, e-post arnt.falch@lns.no
Søknad registreres via skjema på knappen under.